VERKOOPBEMIDDELING

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw auto te verkopen? Bij Tas Automotive bent u aan het juiste adres. Wij nemen u graag diverse taken uit handen. Wij stellen uw auto tentoon op ons terrein en op onze website. Bovendien zal uw auto op diverse advertentiesites worden geplaatst. Mochten handelaren of particuliere kopers geïnteresseerd zijn in uw auto, dan onderhandelen wij voor u over de prijs. Dit gebeurt natuurlijk in overleg met u.

Wilt u graag weten wat uw auto waard is? Wij voeren graag een taxatie voor u uit. U weet dan direct op welk bedrag u kunt rekenen in geval van inruil of particuliere verkoop.

De voordelen van consignatieverkoop via Tas Automotive voor u op een rij:

✔ Wij nemen uw werk uit handen

Denk hierbij aan het grondig poetsen van uw auto, het fotograferen op een professionele manier, het plaatsen op verschillende websites, de onderhandeling met potentiële kopers en tot slot de verkoopafwikkeling.

✔ Betrouwbaar

Tas Automotive is een RDW erkend bedrijf en werkt strikt volgens de RDW richtlijnen. Bij de verkoop van uw auto ontvangt u een RDW erkend vrijwaringsbewijs.

✔ Gemak

U hoeft verder niets te doen. U hoeft geen (vervelende) potentiële kopers te ontvangen aan de deur of ongemakkelijk discussies aan te gaan. Wij regelen alles.

✔ Groot bereik

Naast de plaatsing op onze eigen website, plaatsen wij uw auto ook op verschillende websites waaronder Marktplaats, Autowereld, Speurders en Nederland Mobiel. Hierdoor zorgen wij voor een groot bereik om de verkoopkans van uw auto te vergroten.

Kortom, bij Tas Automotive kunnen wij een compleet verzorgde autobemiddeling aanbieden! Bel ons of stuur een mail voor meer informatie.

Whatsapp Tas Automotive Bel Tas Automotive Email Tas Automotive