21 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
1-4-2022 14:12:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Tas heeft mijn auto gekocht,vriendelijke en eerlijke persoonlijkheid. Gaf mij gelijk vertrouwen om aan deze persoon mijn auto te verkopen. Kwam met een eerlijke prijs. Ik heb niet lang hoeven na te denken Hij heeft hem gekocht,ik was dik tevreden. Succes jongens. Kees Gijzen Schijf West Brabant.
8-3-2022 13:53:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hadden over het weekend al contact gehouden over een Kia Carens. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en was er meteen transparantie en daardoor vertrouwen. We namen de auto mee voor een proefritje en hij reed als een zonnetje. Dus, die nemen we mee. De papieren werden snel en vakkundig afgehandeld, terwijl wij lekker aan de koffie zaten. De verkoper nam alle tijd voor uitleg en een rondje om de auto. Een aanbeveling!
12-2-2022 19:39:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Na telefonisch contact te hebben gehad zijn we naar brabantgegaan. De proefrit was perfect. Alles klopte. Op een paar kleine details na was de auto klaar. En ja ik wil dan alles goed hebben. Dat is geen enkel probleem daar. Het was snel geregeld en vakkundig verholpen. Ik zou er zeker weer naar toe gaan.
11-2-2022 20:50:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn vader had een andere auto nodig. Ik ben af gegaan op de recensies van dit bedrijf omdat ik geen verstand van auto's heb en hiermee toch de hoop naar een goede dealer te zijn gegaan. Totaal niet teleurgesteld!! Wat een service en inzet van deze eigenaar! Iemand die echt nog voor de klant klaar staat en niet alleen tot over de drempel. Mijn ouders zijn meer dan tevreden met de service en de auto. Als ik dhr. Tas een Gouden Plak kon geven zou ik dat zeker doen! Hij verdiend dit zeker. Nu begrijp ik ook waarom mensen uit het hele land naar Tas Automotive in Boxtel komen. Betere service kan je je niet wensen en kom je ook niet tegen!
27-1-2022 14:24:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Eind 2021 een bestelwagen gekocht en zeer tevreden. Prima wagen voor een redelijke prijs. Zou er zeker nog eens heen gaan!
26-11-2021 19:43:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren een gebruikte Toyota Auris aangeschaft. Op basis van de gestuurde video beelden van de auto durfde ik het aan een rit van 3 uur te maken om de auto te bezichtigen. Ik was niet teleurgesteld! De ontvangst was uitstekend. De auto bekeken, proefrit gemaakt en de keuze was snel gemaakt! Mijn auto ingeruild en zeer tevreden naar huis gereden. Mijn dan aan de jongens van TAS Automotive. Ze zijn eerlijk, vriendelijk en deskundig. Misschien zien we elkaar weer, wie weet?
4-10-2021 11:23:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel fijn geholpen en goede service en eerlijk. Nam de tijd om samen met ons alles regelen. Zeker een aanrader om daar eens te gaan kijken.
1-7-2021 21:58:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijk man eerlijk mening gehad bij de verkoop van onze auto aan dit bedrijf
18-6-2021 08:55:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zondag 13-07-2021 , heeft een kennis van mij een prachtige Suzuki Grandvitara 2.5 V6 gekocht . We zijn vriendelijk en goed geholpen , de rit naar huis was geweldig wat een fijne auto. Welicht tot een volgende keer. Groetjes , Frans van Valen en Gerard van Dijk.
7-6-2021 17:12:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hadden een Suzuki aanbetaald, maar bij nader inzien zijn we toch maar van de koop afgestapt, omdat ie te klein voor ons was . En nu kregen we bericht dat ons handgeld volledig terug was gestort: Let Wel: Heel het bedrag, Zeer sportief van heer Tas! TOP hoor echt klasse ..
12-2-2021 13:33:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
11 februari 2021 afspraak gemaakt voor Toyota Avensis. Proefrit kunnen maken, mijn in te ruilen auto beoordeeld. Na een eerlijk en open gesprek zijn wij tot een deal gekomen. Alles in prettige sfeer en deskundige begeleiding. Overschrijving snel geregeld, vrijwaringsbewijs ontvangen. In de gekochte auto met een prettig gevoel naar huis gereden. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen. Het kopen van een tweedehands auto is geen kleinigheid en als je dan de indruk krijgt dat alles open en eerlijk tot stand komt kan je daar met vertrouwen op terugkijken.
6-2-2021 16:52:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een Volvo V40 uit 2002 gekocht. Zeer vriendelijke verkoper die zeker niet opdringerig was. Ook een proefrit was geen probleem. Na een lekker bakje koffie de auto gekocht en meteen tenaamgesteld! Super snel en goed geregeld, zelfs terwijl ik er buiten zijn openingstijden was. Zeer fijn geholpen, bedankt!
10-1-2021 20:42:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag auto gekocht. Super goeie service en vriendelijk! Zeker een aanrader!
20-10-2020 19:59:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
We kwamen snel tot overeenstemming. Keurig alle afspraken nagekomen. Fijne ervaring.
17-10-2020 17:46:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben vandaag een auto gekocht . we zijn erg goed geholpen . top service met een redelijke eerlijke prijzen .
17-9-2020 14:58:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Fijn dat we snel tot een deal zijn gekomen. Zéér vriendelijk. Zeker aan te bevelen!
12-9-2020 15:51:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Hele aardige mannen die mij hebben geholpen met een 100% eerlijke auto! Heel erg bedankt ben er blij mee!
1-9-2020 14:54:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super prettige ervaring en een fijn persoonlijk contact. Netjes de overschrijving geregeld en een eerlijke prijs gekregen voor onze auto. Echt een fijn bedrijf om mee samen te werken.
31-8-2020 17:40:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Aardige jongens, snelle en correcte afhandeling. Top!
30-8-2020 13:04:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Met een super fijn gevoel weggegaan, betrouwbare bedrijf!
28-8-2020 16:20:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf, alles was naar wens!